//google analytics ----------------------------
Get Adobe Flash player

Arkiv för november 2010

Braskande rep

Anders braskade (så det lär bli slask till jul) vilket inte hindrade orkestern från att repetera.Vikarierande basist Mats fick testa hela Dylan-konserten. Satt som en smäck! Nästa lördag visar det sig om övandet gav resultat. Men först ska orkestern medverka i söndagens gudstjänst i Falu Kristine kyrka.

Skön feeling…

Orkestern drog in med full styrka på Kings Arms och den lilla men entusiastiska publiken gungade i takt till tonerna från den minimala, men ändå gemytliga, scenen. Mycket Mr. Dylan blev det. Men även soul och egna kompositioner fanns på repertoaren. Nu börjar orkestern ladda för ett gästspel i kyrkan den 5 december och sedan den stora hyllningskonserten på Dalateatern: Best of Bob!

Landsortsorkestern går på krogen

Landsortsorkestern gör en krogvända. Kanske inte i ordets rätta bemärkelse men vi tänkte att även krogpubliken behövde en “nära-landsortsorkestern-upplevelse“. Vi bjuder därför in till vårt musikaliska smörgåsbord med Dylan, soul, väckelsesånger och eget material. Vår första hållplats blir Kings Arms, Falun. Torsdagen 25 november kl 19.