//google analytics ----------------------------
Get Adobe Flash player

Arkiv för september 2010

Genrep inför söndagens konsert

På söndag är det dags för en repris av konserten “De mest älskade” i Aspeboda kyrka. Det blir svängiga väckelssånger och folkkära psalmer i egensinniga arrangemang av kapellmästarn själv. I våras framförde orkestern den här konserten vid två tillfällen. Såväl i Aspeboda i april som i Borlänge Missionkyrka i maj drog väckelsesångerna fullt hus!

Stämningen var i topp när landsortsorkestern övade inför konserten. Sångerna börjar kännas som kära, gamla vänner…

Kom till Aspeboda kyrka nu på söndag 3 oktober! Klockan 16 börjar det. Det går alldeles utmärkt att sjunga med! Annars kan man bara låta sig beröras och bli glad av de gamla kristna dängorna.

Bob-träning på repet 14 september

Repet tuffade på i ett hejdundrande tempo och ett antal för oss nya låtar kunde prickas av. Landsortsorkestern har verkligen tagit mr Dylan till sitt hjärta och grävt ner sig i hans djupa låt-skatt. Vilken uppsjö av visor av den mannen det finns! Det är bara att djupt buga och ta in verken. Enkla i sin framtoning men så fyllda med känsla och ursprung i den amerikanska myllan. Vi hoppas kunna sprida mäster Bob till en större publik. Så håll utkik efter orkesterns nästa satsning: ”Best of Bob – Svenska Landsortsorkestern makes the tribute”.

PS. Per krya på dig till nästa rep! Vi saknar mandolinens ljuva klang.